• Wie zijn wij?
  • Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Vier vijftigers die een midlife crises trachten te overleven met de aankoop van een huisje in Italië.  We zijn broer/zus met aanhang en een aantal al deels studerende kinderen.  We houden van Italië en vinden hier de balans tussen het sportieve – stevig wandelen – en het minder sportieve – o.a. lekker eten en drinken - , kortom la dolce vita.

We wonen in Roermond en werken in deze stad en omgeving. We zijn geen Limburgers, maar door een merkwaardig toeval zijn wij met zijn allen in de stad Roermond - in de meest mediterrane provincie van Nederland -  een jaar of twintig geleden neergestreken.  Ook (schoon) broer David is met zijn partner Elizabeth en kinderen in Roermond komen wonen. En ook zij genieten  van een prachtige tweede woning die zij – net als wij – soms verhuren. Mocht u Zeeland verkiezen boven Italië, neem dan vooral een kijkje op de site: www.duinhuis-marilou.nl

We zijn dus  geregeld te vinden in ons huisje. Je kunt er met prijsvechter Ryanair meestal zeer goedkoop naartoe vliegen vanaf Düsseldorf Weeze, Keulen of Eindhoven naar Milaan Bergamo. Het is zelfs al de moeite voor twee nachten vinden we. Maar ook met de auto (circa 1050 km) is het goed te doen, zo is onze ervaring.

Via deze website leggen we uit waarom we zo blij zijn met en trots zijn op ons huisje A 65. We proberen te beschrijven wat voor ons belangrijk was bij de aanschaf van juist dit huisje. Dat is voor u wellicht weer van belang, omdat er veel meer huisjes te huur worden aangeboden maar de verschillen in alle opzichten erg groot zijn. Het zal u helpen een juiste keuze te maken voor een fijne vakantie in een prachtig land op een heerlijke berg in een prettig huisje.

Mocht u nog vragen hebben, u kunt ons altijd bellen (Frank : 06-30018514) of e mailen (123gardameer@gmail.com)

Ciao!

Bevitori sono i re del lago:

Frank Dronkers en Thiald van der Meer
Ariënne Dronkers en Menno de Koning